Per què creus que som la immobiliària millor valorada de la zona?

Ni és màgia ni és qüestió de sort: sabem què fem. Seleccionem els habitatges de acord a certs requisits, utilitzem la tecnologia més avançada del mercat, ambeines úniques i punteres al servei del màrqueting immobiliari, i disposem de l'equip de assessors professionals més preparat i motivat. Fem de la nostra professió, la nostra passió.

"La teva marca és el que diuen de tu quan no hi ets present"
- Jeff Bezos, magnat nord-americà fundador d'Amazon.

Fotografia professional immobiliària i vídeo Full HD
No hi ha segones oportunitats per causar una primera bona impressió Una imatge val més que mil paraules, sobretot quan es tracta de vendre casa teva. Creem el millor material gràfic per multiplicar les possibilitats de venda del teu habitatge: fotografies professionals realitzades per un especialista immobiliari i reportatge en vídeo Full HD per arribar allà on la imatge no arriba.
Visites virtuals a immobles en venda
Finques Cano&Pujol, l'alternativa immobiliària Creem un material gràfic d'última tecnologia que permet als potencials compradors visitar els habitatges virtualment. Parlem de visites interactives sobre plànol integrat navegable amb què es genera una experiència totalment immersiva. Alhora, el virtual homestaging ens ajuda a recrear de forma virtual escenaris futurs, un recurs molt útil per valorar l'aposta per reformes que incrementin les possibilitats de venda d'un immoble o per ajudar el comprador dobra nova a visualitzar com podria ser la seva llar.
Prime Real Estate 18
Un habitatge exclusiu mereix un servei exclusiu Ser diferents ens fa únics. Oferim serveis amb valor afegit que ens diferencien de la competència i ens fan arribar on altres no arriben.
Predictive Analytics Strategy
Digitalment Humans La nostra ferma aposta per la innovació ens ha portat a crear el entorn digital més idoni i preparat per vendre el teu habitatge. Som una Proptech amb les eines més capdavanteres i modernes, com el big data immobiliari (Predictive Analytics Strategy) que ens ajuda no només a vendre més, sinó millor.
Vídeo Home Tour personalitzat
Un servei amb ADN Finques Cano&Pujol Generem un material audiovisual superior que dóna valor a la habitatge, que marca la diferència amb altres propietats i que suposa una cosa diferent del que ofereixen altres immobiliàries. Un dels nostres assessors immobiliaris exerceix de host davant la càmera, recorrent l'immoble en venda i destacant-ne els punts forts, multiplicant així les possibilitats de compra. Creem un relat únic que només mereixen les grans cases. És una eina exclusiva, amb ADN Cano&Pujol; una eina estratègica que aporta indiscutiblement un valor diferencial.
Saps què és un #CloserdeVendas?
L'èxit no és per als que pensen que poden fer alguna cosa, sinó per als qui ho fan El closer de vendes és la figura que s'encarrega dins de la nostra empresa daugmentar el flux de vendes dalt valor. És aquell professional que disposa de la formació, la infraestructura, l'olfacte i experiència necessàries per treure la major rendibilitat possible a un habitatge.
Posicionament premium a principals portals immobiliaris
Si no surts a la primera pàgina no existeixes Vols que el teu habitatge en venda surti sempre a primera pàgina? Et garantim que serà així. Realitzem una forta inversió publicitària als principals portals immobiliaris espanyols (Fotocasa, Habitaclia, Idealista, Pisos.com i Yaencontre) i també als portals internacionals per comercialitzar de la manera més efectiva els habitatges.
T'acompanyem durant tot el procés
Diu la dita que si caminem sols arribarem ràpid però que si ho fem acompanyats arribarem més lluny. Aquí és on nosaltres tenim posades les mires, perquè volem arribar sempre a port. En una decisió tan important i vital com és la compra/venda d'una casa, ningú no hauria d'anar a cegues oa soles; posem al teu disposició un equip dassessors jurídics, financers i fiscals per garantir la viabilitat de loperació i perquè la burocràcia no ens impedeixi assolir la meta.
Promocions d´obra nova
Cerca de sòl, estudi de viabilitat, comercialització i postvenda La compra sobre plànol està en auge en els darrers anys, ja que ofereix nombrosos avantatges a l'hora de canviar de casa: possibilitat d'escollir el pis que més interessa, gaudir d'un habitatge personalitzat, millors materials i urbanitzacions més modernes, facilitats de pagament, garanties i seguretat jurídica per al comprador. La nostra capacitat de distribució i comercialització, al seu torn, fa que cada més promotors immobiliaris ens ofereixin les seves promocions d'obra nova en exclusiva; comptem amb una àmplia cartera de promocions nacionals i també internacionals (Miami).
Departament de Lloguers
La mateixa atenció premium, per als teus immobles de lloguer A Fincas Cano&Pujol estem especialitzats en compra/venda d'immobles ia més comptem amb un departament dedicat exclusivament a lloguers que disposa de totes les eines al servei del màrqueting immobiliari. Garantim eficàcia, seguretat i acompanyament totalment personalitzat a totes les gestions.

"Nosaltres per casa teva ho ho fem tot. Ens importen els habitatges i ens importen les persones. A Fincas Cano&Pujol som la teva alternativa immobiliària"
— David Cano, Director General de Finques Cano&Pujol